Logo Maik de Boer

MaikdeBoer

MaikdeBoer

Boekingen

PRESENTATIE FASHION & LIFESTYLE EVENTS

Maik de Boer is een uitstekende presentator voor elk fashion- en lifestyle evenement. Bent u op zoek naar een host tijdens een evenement? Groot maar ook kleinschalig. Tevens behoort dagvoorzitterschap tot de mogelijkheden. Bij Maik de Boer bent u aan het juiste adres.

COMMUNICEREN MET KLEREN

Een professionele presentatie op ludieke wijze door Maik de Boer. Over 'communiceren met kleren', 'trends en dresscodes', 'do's & don'ts' op de werkvloer. Communiceren via social media wordt meegenomen in Maik's presentatie. Tijdens meetings en officiële momenten of tijdens een personeel- of teambuilding dag. Op aanvraag, ook op maat voor u gepresenteerd.

Lady's Night

Altijd al een kleur of stijl advies van Maik de Boer willen krijgen? Dat kan! Met vriendinnen, moeders, zussen of collega's. Tijdens een verjaardag, vrijgezellenmiddag of afscheid van een collega. Maik de Boer geeft alle deelnemers een eerlijk kleur en stijl advies en maakt van het moment een waar feest.

RE STYLING VAN UW WINKEL

Wilt u uw onderneming onder de loep laten nemen? Een verandering van inloop en inkoop zijn vaak een garantie voor een betere omzet. Samen kijken naar de toekomst van uw onderneming, inzicht geven, en het toepassen van nieuwe trends smelten hier samen.

TROUWEN

Droom je van een society huwelijk waarin Maik de Boer jullie 'trouwt'? Dat is mogelijk want Maik is absoluut degene die kleur en glamour kan geven aan de mooiste dag van je leven. De invulling van zijn aanwezigheid is op aanvraag.